Michael Kors smartwatch

Wil je een Michael Kors Smartwatch kopen? In deze review nemen we de smartwatches van Michael Kors volledig onder de loep en delen we verschillende klantervaringen.

Het merk is in 1981 opgericht door Michael Kors zelf. De organisatie staat bekend om zijn mode artikelen, zo worden er naast horloges ook schoenen, kleding, handtassen en overige accessoires verkocht. In 2015 waren er 550 eigen winkels en 1500 shop-in-shops actief.

De afgelopen jaren heeft ook Michael Kors smartwatches ontwikkeld. Daarmee heeft het een relatief groot marktaandeel opgebouwd. In deze review informeren we je over de verschillende modellen van Michael Kors smartwatches en delen we enkele ervaringen.

Waarom een Michael Kors smartwatch kopen?

Bij iedere productlijn van Michael Kors staat er één eigenschap op nummer 1; design. De smartwatches zien er qua stijl en afwerking erg mooi uit. Zodra de slim functionaliteiten niet actief zijn is het nauwelijks te merken dat je met een smartwatch te maken hebt.

Michael Korst biedt relatief veel keuzes uit verschillende smartwatches. Zo zijn er ook hybride modellen waaruit je kunt kiezen. Afhankelijk van het model smartwatch ontvang je verschillende functionaliteiten. Hoe luxer de smartwatch, des te meer functionaliteiten. Eigenlijk zijn de gebruikelijke functionaliteiten op ieder nieuwe smartwatch te verkrijgen. De meest voorkomende reden om een Michael Kors smartwatch te kopen is het design.

Het merk biedt meerdere smartwatches voor vrouwen dan voor mannen. Er zijn op dit moment ongeveer 20 dames modellen beschikbaar en 10 heren modellen.

De top smartwatch modellen van Michael Kors

Wil je een Michael Kors smartwatch kopen? Dan zijn er verschillende modellen waaruit je kunt kiezen. Naast de smartwatch modellen zijn er ook nog hybride exemplaren. Hierbij een overzicht;

  • Michael Kors Acces Runway
  • Michael Kors Acces Sofie
  • Michael Kors Acces Grayson
  • Michael Kors Acces Hutton Hybrid (hybride)
  • Michael Kors Acces Hybrid Gage (hybride)
  • Michael Kors Acces Hybrid Slim Runway

De bovenstaande modellen bestaan uit meerdere type smartwatches.

100% Michael Kors smartwatches

De Michael Kors Acces Runway, Sofie en Grayson zijn volledig smart. Het grootste verschil tussen de modellen is dat de Grayson een mannen smartwatch is. De Runway en Sofie zijn voor vrouwen. Hierdoor zijn de smartwatches qua design verschillend.

De Grayson is over het algemeen iets groter, dikker en zwaarder. Ook qua resolutie zijn de Runway en Sofie een stuk verder.

Wanneer je een volledige (100%) smartwatch wilt kopen van Michael Kors, dan kom je bij de bovengenoemde 3 modellen uit.

Michael Kors hybride smartwatches

Een hybride smartwatch is een kruising tussen een klassiek horloge en een smartwatch. Met een hybride horloge heb je een stuk minder functionaliteiten dan bij een smartwatch.

Een smartwatch is een verlengstuk van je smartphone. Zo kun je met een smartphone berichten ontvangen, wijzigen en opsturen. Met een hybride horloge kun je enkel zien dat je een bericht ontvangen hebt, maar kun je de berichten niet openen.

De hybride watches zijn perfect wanneer je op zoek bent naar ietwat uitgebreider horloge. Qua design lijken de hybride horloges bijna identiek op de klassieke analoge horloges.

Michael Kors smartwatch ervaringen

Michael Kors is een gerenommeerd merk en heeft een groot marktaandeel in de horlogemarkt. Dit is natuurlijk niet voor niks, de horloges zijn namelijk van goede kwaliteit en hebben een mooi design. Dit is bij de Michael Kors smartwatches niet anders. De horloges zien er gelikt uit en je hebt veel verschillende modellen. Zo is er voor ieder wat wils.

De kwaliteit van de smartwatches is goed. Wij hebben tot noch toe geen klachten of technische storingen gehad met de horloges van Michael Kors. Het enige kritieke punt is de geringe batterijduur. De smartwatches gaan max. 30 uur mee waardoor iedere dag opladen een must is. Hiernaast zie je verschillende Michael Kors smartwatch ervaringen.